Translate

vrijdag 30 september 2011

WORKAROUND PATRONEN bij Custom Launcher V2

Inleiding

UPDATE: dit geldt ook voor CC Magic. De oplossing blijft gelijk. Je kan onderstaande tutorial gebruiken. Lees voor 'Custom Launcher' 'CC Magic'.


Lees nu verder:
Helaas heeft de Custom Launcher V2 een probleem met patronen. Dat uit zich dan in het spel door het vastlopen (blijven laden) van patronen.
Jammer genoeg wist Granthes ook niet zo direct een oplossing.

The issue with the custom patterns from the CAP tool is that they all have the same IID. So when you have more than one installed you get errors loading them. This is an issue that I intend to address with the V2 launcher, but I haven't had the opportunity yet.

The best bet is to install them using the EA Launcher if they are still in sims3pack files. If they are converted to .package files, I don't know how you could work around the issue.


Dus ik heb wat geëxperimenteerd en heb de volgende workaround gevonden. Ik heb het persoonlijk getest, dus waarschijnlijk werkt het ook bij jullie.

Stap 1

Meestal zet ik wat ik download rechtstreeks in de map Sims3\Downloads. Als je weet dat er patronen bij zitten kun je het beter eerst in de map Mijn Documenten\Downloads zetten. Daar selecteer je eerst alle ingepakte bestanden en kies je voor Hier Uitpakken.

Stap 2

Selecteer alle Sims3Packs daarvan en verplaats deze naar de map Sims3 Downloads. De packages verplaats je niet op dit moment. ALLEEN dus de Sims3Packs.







Wil je dit deze screen groter zien, klik er dan op.

Stap 3

Open de Launcher van de Sims3. Klik op het tabblad Patronen. Selecteer daar Alles en laat de Launcher de Sims3Packs installeren.





Stap 4

Verwijder nu de Sims3Packs uit de map Sims3\Downloads. Als je ze laat staan worden ze alsnog verwerkt als je de Custom Launcher start en dat is NIET de bedoeling.

Stap 5

Sleep alle Packages naar de map Sims3\Downloads





Stap 6

Start de Custom Launcher V2.






Ga naar het Tabblad Set Mangement


Met Shift klik of Ctrl Klik selecteer je ALLE patronen waar GEEN plaatje (thumnail) van is. Alle witte vierkantjes dus en klik dan op Delete


Stap 7

Verplaats alle patronen uit Default naar de set Patterns

NB. Deze moet je dan natuurlijk al eerder hebben aangemaakt, als je wilt weten HOE, lees dan de tutorial over Custom Launcher V2.

Stap 8

Ga naar het Tabblad  Configuration Management.

Maak een nieuwe configuratie Test Pattern aan. Deze moet alleen de set Default en Pattern bevatten.
Klik dan op Rebuild.

Stap 9

Als de rebuild klaar is druk je op Play. Het spel start en je kan even een Simmetje aanmaken om te zien of het naar behoren werkt.






Ja, gelukkig het werkt!

Stap 10

Sluit het spel. Ga terug naar de Custom Launcher en kies dan voor een andere configuratie, druk op Rebuild en daarna is je spel weer helemaal klaar voor normaal spelen.

dinsdag 27 september 2011

Problemen met Patronen in Custom Launcher V2

Update: Mijn work around om het gedoe met een vastlopend spel te omzeilen, werkte niet. Nu ben ik door mijn ideeën heen en heb een bericht gestuurd naar Granthes. Ik hoop natuurlijk dat hij wél een oplossing heeft.
Uiteraard heeft alles ermee te maken dat het programma nog in Beta-stadium is.

Hoewel ik geen idee heb hoeveel mensen inmiddels de Custom Launcher V2 gebruiken, laat ik jullie ook 'meegenieten' van mijn ervaringen met het programma.

Eén van de zaken die bij Versie 1 ook speelden is dat het spel als je je eigen patronen wil gaan gebruiken, vastloopt.

Dit is inderdaad een erkend issue. Ook bij Versie 2 lijkt dit aan de hand te zijn. Er is wel een oplossing voor en helaas moet je dan weer wat werk verzetten. Nu op dit moment ga ik testen of het ook zo werkt als ik bedacht heb. Zo ja, dan verschijnt er een aanvulling op de tutorial. Zoniet, dan ga ik Granthes contacten en zien wat hij erover te melden heeft.

dinsdag 20 september 2011

Als écht niets meer werkt: ‘Schone’ Sims3 Installatie

Inleiding

Eigenlijk is de Sims3 een heel vervelend spel. Verslavend genoeg om alle bugs en patches voor lief te nemen, maar vaak genoeg gaat het helemaal mis met het updaten van je spel met een nieuwe patch.


Dan ga je in arren moede de boel eraf gooien en opnieuw installeren om dan tot de ontdekking te komen dat het opnieuw niet werkt. Eén uitbreiding is dan niet goed geïnstalleerd, maar je krijgt het er ook niet meer af. GRRRRRRRRR.

Ik laat jullie graag profiteren van mijn eigen ervaringen en kennis (door veel gestuntel). Dus voordat je dan je pc of laptop uit het raam gooit, komen hier mijn tips. Natuurlijk weet ik ook niet alles, maar wel lees ik veel en bewaar de info. Mijn topguide is MTS en daarnaast de info van allerlei Simmers op de diverse fora. (dames, heren, bedankt!)

Verantwoording

Wie ik ook wil bedanken is Bas94 van SimsNieuws. Bas94 heeft de kladversie van dit verhaal doorgelezen, mijn fouten eruit gefilterd en van handige tips  en opmerkingen voorzien. Zonder hem was onderstaande tutorial niet compleet geweest.

Oorspronkelijk was de bedoeling om deze tutorial op SimsNieuws te plaatsen. De beslissing om daar vanaf te zien ligt geheel bij mij.

En dan nu aan het werk!

Bedenk wel: onderstaande stappenplan gebruik je alleen als je alles al geprobeerd hebtMeestal werkt de normale uninstall van De Sims3 gewoon.
Let op: als je waar ‘Program Files’ wordt genoemd ook een ‘Program Files (x86)’-map hebt, gebruik dan de x86-map!

WAT HEB JE NODIG:

Veel geduld en uithoudingsvermogen
  • Nog meer geduld en uithoudingsvermogen   
  • Een uninstall programma bijv. Revo Uninstaller*
  • De handleiding van EA om te checken of je register echt helemaal verlost is van de Sims
  • Voor registerschoonmaak: Advanced SystemCare 4* van IOBIT (gratis versie). Of bijvoorbeeld Ccleaner*
  • GameBooster* van IOBIT om te spelen (advies)
  • The Sims3 Patch Downloader* van MTS
  • Delphy’s Dashboard Tool (ik kan hem niet meer vinden bij MTS, maar zonodig ga ik hem zelf uppen)
  • Aanbevolen, maar niet verplicht: Custom Launcher V2*

* alle links staan bijelkaar helemaal onderaan in deze tutorial

VOORBEREIDING:

Zoals altijd:
EERST haal je alle downloads, Hacks, Mods, Storestuff, Simmies weg uit je spel.
Maak een tijdelijke map aan die je bijv. TIJDELIJK UIT SIMS noemt en op je bureaublad plaatst. (of op een andere makkelijk terug te vinden plek)
TIP: PRINT DEZE HANDLEIDING UIT, LEES DIT HELEMAAL DOOR EN WERK DAN STAP VOOR STAP ZORGVULDIG DOOR. NEEM ER DE TIJD VOOR.



DEEL I


Stap 1 

De-installeer de Sims3 via Revo Uninstaller.* Je kiest uit een lijst met picto’s steeds de laatste uitbreiding of accessoirepakket. Van achteren naar voren dus.

*Onderaan staat een lijst met links. 


Kies voor de uitgebreide manier van de-installeren. Na de-installatie komt er ook nog een stukje voor waarbij Revo aangeeft welke registerverwijzingen er nog naar het verwijderde programma zijn. ZORG VOOR EEN BACKUP VAN JE REGISTER VOORDAT JE DIT DOET!!!!!!!
Wat Revo voorstelt aan verwijderingen kun je laten weghalen. (sorry, hier geen pics van)

Stap 2


Pak de handleiding van EA* erbij. Volg deze helemaal (de bruine tekst is van EA)

*Deze handleiding staat ook op SimsNieuws
“Het idee is dat u het programma uit de spelfolders, de registratie en de cache verwijdert.



 
Wij stellen u voor de volgende procedure stap voor stap te volgen om het probleem op te lossen:
 
Om handmatig de EA Download Manager* (*heet nu Origin) te verwijderen, zult u uw systeemregistratie moeten wijzigen en verwijdert u de folders in een proces in twee delen. Dit zal alle sporen van EA Download Manager * van uw systeem verwijderen.
 
Let op: Indien u EA Download Manager verwijdert, zult u de bereikbaarheid en speelbaarheid van gedownloade spellen verliezen (die krijgt u bij het opnieuw downloaden gewoon weer terug, ze staan opgeslagen in de manager).
 
Let u op dat het verkeerd redigeren van uw computerregistratie of bestanden uw besturingssysteem kan beschadigen. Wij raden aan om een computervakman deze stappen te laten verrichten. Indien u echter zeker bent, dat u uw registratie succesvol kunt redigeren, volg dan alstublieft onderstaande instructies voorzichtig op.
 


Om alle spelfolders te verwijderen:
 
1. Open Mijn Computer.
2. Open uw harde schijf (de EA Download Manager wordt standaard geïnstalleerd op de C schijf).
3. Open de Program Files Map
4. Open de Electronic Arts map.
5. Klik met de rechter muisknop op de EADM map en kies verwijderen.
6. Een "verwijder bevestiging" zal verschijnen; kies Ja.
7. (Ook in het Programma files map), ga naar de Installshield Installatie Informatie (Indien u deze map niet kunt vinden dient u naar tools te gaan > map Instellingen en klik de instelling "om verborgen folders te tonen").
8. Klikt met de rechter muisknop {EF7E931D-DC84-471B-8DB6-A83358095474} en kies verwijderen. Een "Bevestiging map verwijderd" venster zal verschijnen; kies Ja.
9. Wanneer de folder verwijderd is, sluit het venster
10. Klik met de rechter muisknop op uw prullenbak en kies

Prullenbak leegmaken
 





Nu kunt u de registratiesleutels voor het spel verwijderen:
 
1. Klik op Start

2. In de tekstlijn typ 'regedit' klik dan OK.
3. Klik op Bestand en op uitvoeren.
4. Kies een locatie en naam voor het bestand (dit zal uw backupregistratiebestand zijn).
5. Klik bewaren



 
Daarna voert u hierna onderstaande stappen uit:
 
1. Klik op de + naast HKEY_LOCAL_MACHINE.
2. Klik op de + naast SOFTWARE.
3. Klik op de + naast Electronic Arts
4. Klik met de rechter muis toets op EA Core map en kies verwijderen.
5. Klik op de + naast Microsoft.
6. Klik op de + naast Windows.
7. Klik op de + naast CurrentVersion
8. Klik op de + naast Uninstall
9. Klik met de rechter muis toets op {EF7E931D-DC84-471B-8DB6-A83358095474} en kies verwijderen.
10. Een verwijderings bevestigings venster zal verschijnen, kiest Ja.
 

Indien u ook de cache moet verwijderen die bij de EA Download Manager hoort, volgt u onderstaande stappen:
 
1. Open Deze Computer
2. Dubbelklik op de C-schijf (standaard is dit waar de cache map wordt gemaakt. Indien u eerder een andere locatie voor de cache map heeft gekozen, zult u gewoon die map moeten verwijderen ).

3. Dubbelklik de Program Files map

4. Dubbelklik de Electronic Arts map.

5. Klik met de rechter muis toets op de EADM en kies verwijderen.

6. Een "Bevestig verwijderen map" venster zal verschijnen; kies Ja.


EA Download Manager* is nu volledig verwijderd van uw systeem.” (* EADM heet nu Origin. ** Soms kan een map net iets anders heten.)



We gaan nu verder met


Stap 3

Draai een registerschoonmaakprogramma. Er zijn er heel veel, zowel gratis als betaald. B.v. Ccleaner of Advanced SystemCare 4.


Stap 4
(Optioneel, niet verplicht) Defragmenteer een keer je pc. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat je pc lekker kan draaien.
Stap 5

Zet je firewall en Antivirusprogramma UIT. Trek als je bang bent voor virussen tijdelijk de kabel uit je pc of schakel je netwerkkaart uit. 
Stap 6
Installeer dan als eerste je basisspel van de Sims3.
Standaard zal het programma geïnstalleerd worden op de C-schijf. Wil je dat niet omdat je bijv. weinig ruimte hebt, kies dan voor Geavanceerde installatie en wijzig de letter C in D (of wat dan ook de letter is van de bedoelde schijf)  Tegelijkertijd wordt er dan ook een map Program Files aangemaakt op je D-schijf.  Dat is eigenlijk wel zo handig.
Wees daarin consequent. Installleer alle uitbreidingen op één schijf of het nu C of D is.
Het is niet nodig om de downloadmanager (Origin) te installeren. Dit programma neemt onnodige ruimte in en is waarschijnlijk zelfs de reden dat je nu aan het herinstalleren bent!
De downloadmanager wordt gebruikt door het Startprogramma om het spel te updaten. Omdat we hier een ander (beter) programma gebruiken is dit niet nodig.
Vink het ‘Wil je de meest recente EA Download Manager installeren?’-vakje dus uit!
Stap 7
Start het programma The Sims 3 Patch Downloader. Laat het draaien. Kies  ‘Download all’ om alle patches automatisch te laten downloaden en installeren.
Stap 8
Installeer de volgende uitbreidingen en accessoirespakketten volgens stap 6 
Patch daarna weer met de Patch Downloader.
Stap 9
Heb je alles geïnstalleerd?
Gefeliciteerd? Ja GEFELICITEERD!.
MAAR je bent nog niet klaar…….


DEEL II

Start je spel eerst één keer op voordat je deze stap uitvoert. Je kunt je spel direct weer afsluiten als het hoofdmenu in beeld is.
Ergens op je bureaublad of waar dan ook staat nog een map met mega veel downloads die je tijdelijk uit het spel had gehaald. Je Saves, je Simmies, etc.
 


Voorbereiding van Mappen & Bestanden


Voordat je de .package bestanden in je spel kunt plaatsen, moet je eerst je spel gereedmaken om custom content (eigen gemaakt materiaal) te accepteren. Dit is de nieuwste manier.

Let op! Gebruik NIET de ‘Helper Monkey’ of ‘Framework Installer’. Deze programmaatjes zijn verouderd en werken al heel lang niet meer (zelfs al lijken ze dat wel te doen)!


Stap 1

Je moet een map aanmaken die Mods heet en die moet op de juiste plek staan. Gelukkig is dat nu heel makkelijk.  



Open de map De sims 3 

C:\Users\Jouw Naam*\Documents\Electronic Arts\De Sims 3

Download het ready-made FrameworkSetup.zip hier: http://www.sims2wiki.info/wiki.php?title=Game_Help:Installing_Sims_3_Package_Files/Setup_and_Files#Step_2:_Resource.cfg


Dit bestand bevat al alles wat je nodig hebt om alles goed te laten werken. Er wordt vanzelf een map Mods en submap Packages aangemaakt. Het bestand resource.cfg word in de Mods map geplaatst en in de submap Packages komen de modjes NoBuildSparkles.package en nointro.package.

Rechtsklik op de link en kies dan voor 'doel opslaan als'





Bewaar het in de map C:\Users\Jouw Naam*\Documents\Electronic Arts\De Sims 3


Klik op de zipfile en kies voor Hier uitpakken. Er zal een nieuwe Map Mods verschijnen. Dubbelklik op de folder om hem te openen.

De map zal het volgende bevatten:

een submap met als titel Overrides
een submap met als titel Packages
een bestand met als titel Resource.cfg






In de map Packages staan de volgende bestanden

een bestand met als titel NoBuildSparkles.package
een bestand met als titel nointro.package



Staan de bovenstaande bestanden erin? Prima.
Zoniet, dan heb je echt iets verkeerd gedaan. Het beste is dan overnieuw te beginnen. Verwijder dan de map Mods.
Bovengenoemde bestanden zijn toegevoegd om gelijk al te kunnen testen of het werkt. Beide bestanden werken voor elke uitbreiding of patch.


DEEL III
Start het spel. Als het intro niet geladen wordt, dan weet je dat het allemaal werkt.
Nu pas kun je al je downloads weer terugplaatsen naar de map Packages.
NEE WACHT!!
Check je downloads op corrupte en dubbele bestanden voordat je ze terugplaatst. Hiervoor gebruik je Delphy’s Dashboard Tool.  

Als laatste tips:
Gebruik het Startprogramma niet! Je herkent vast wel de talloze problemen die Simmers met hun Startprogramma hebben!
Hoe je het spel dan wel opstart? Via Harde schijf > Program Files > Electronic Arts > De Sims 3 > TS3W.exe. Je kunt ook een snelkoppeling naar TS3W op je bureaublad zetten. De Sims 3 slaat nu de launcher over en je kunt direct spelen!

Voor diegene die last hebben van lags, een stotterend spel, lange laadtijden: Download en installeer het programma Custom Launcher V2. Meer uitleg erover staat in een tutorial dat ik al eerder had geschreven.

Ook het gebruiken van onderhoudsmods zoals AwesomeMod van J.M. Pescado en de Overwatch van Twallan kan helpen om je spel sneller te laten draaien, vooral als je al lang met dezelfde savedgame werkt.

Alle links
Revo uninstaller hier:
http://revo-uninstaller.nl.softonic.com/

Ccleaner hier:
http://ccleaner.nl.softonic.com/

Advanced System Care hier:
http://advanced-systemcare.nl.softonic.com/

Game Booster hier:
http://game-booster.nl.softonic.com/

The Sims3 Patch Downloader van MTS hier:
http://www.modthesims.info/d/409829


Succes!

dinsdag 13 september 2011

VOORDELEN CUSTOM LAUNCHER V2 OP EEN RIJ

Het vorige blog bevatte een flinke lap tekst. Daarom even alle voordelen van de Custom Launcher V2 op een rij.

Wat je moet doen is het volgende:

Zet al je downloads in RAR of ZIP bestand in de folder C:\Users\Jouw Naam*\Documents\Electronic Arts\De Sims 3\Downloads (d'as makkelijk)
  
  • De Custom Launcher V2 pakt alles voor je uit en zet het op de goede plek. (je hoeft Winrar niet meer te gebruiken)
  • De Launcher V2 kan ook Sims3Packs voor je installeren en zet het op de juiste plek.  
  • Alle items krijgen (meestal) een categorie toegekend.
  • Op basis daarvan kun je alle inhoud aan verschillende sets toewijzen.
  • Je kan voor verschillende spellen verschillende configuraties maken die weer bestaan uit een aantal van jouw sets.
  • Je kan Sims3Packs nu ook categoriseren en toevoegen aan een set.
  • Een set kan zowel Sims3Packs als Package bestanden bevatten.
  • Het is heel makkelijk om al je custom content te beheren. Met de Launcher kun je kiezen of je een bestand tijdelijk uitschakelt of helemaal (definitief) verwijdert. 
  • Sims2Packs worden automatisch uitgeschakeld. 
En tenslotte:
  • Het laadt razendsnel je spel!!!!

Uitleg over de werking in mijn tutorial over de Custom Launcher V2.

De link waar je de download vindt:
http://sims3.the-prof.net/forums/index.php/topic,1126.0.html

Ondersteuning:
http://sims3.the-prof.net/forums/index.php/board,9.0.html
Maak voor elke vraag een post aan en stuur bijv. een logfile of screen mee.

Happy Simming!

AANVULLING op CUSTOM LAUNCHER V2

Een week of 2 nu heb ik de custom launcher v2 zonder problemen gebruikt.
Mijn ervaringen: een GEWELDIG PROGRAMMA.

Een echte aanrader, want ook SIM3PACKS worden voor je op de juiste manier geïnstalleerd.
In de sets die je aanmaakt (bijvoorbeeld Kleding Modern) kun je de Sims3Packs en Packages zonder problemen door elkaar heen zetten.

Quote van Granthes:
"By all means, mix and match both types in the sets. The Custom Launcher will detect and handle each one appropriately. Currently the only types of files that need to be held separately are World files, since they can't be managed properly in the current Custom Launcher."
Volgens Granthes kun je als je de keuze hebt het beste kiezen voor het Sims3Pack bestand.

Quote:
"My opinion is that Sims3pack files are a better way to distribute files. They contain information about the version of the item as well as the author and other information. However, many creators are somewhat uncomfortable with them since there were some issues of malware being distributed for The Sims 2 in sims2pack files. Using a tool like Custom Launcher prevents malware from being an issue."

  
Wat zoveel wil zeggen dat de bestanden informatie bevatten over de versie van het item, de auteur en andere informatie. In het verleden zijn er problemen geweest met malware dat verspreid werd door Sims2Pack files, indertijd bij the Sims 2. Maar dit programma zorgt ervoor dat dit niet kan.

Dit is zijn persoonlijke mening dus doe ermee wat je wil. Ikzelf kies als ik iets download van een maker die zowel een Package als een Sims3Pack ingepakt heeft voor het bestand dat een correcte thumb vertoont. Nogmaals: de keuze is aan jou!

Toen ik wel tegen een probleem aanliep (de launcher crashte keer op keer) heb ik als eerste de bewaarde kopie van het bestand nav.bin op de plaats gezet van het oorspronkelijke bestand. Mijn idee was dat het nav.bin bestand wellicht corrupt was geraakt.
Niet dus.

Daarom heb ik een bericht gestuurd naar Granthes, (de link staat verderop in de blog) met als bijlage het nieuwste gedeelte van het log gestuurd. Ik kreeg vrijwel gelijk een antwoord.

Quote:  
"It looks like the problem you are experiencing is caused by a Sims 2 package file. The Custom Launcher is supposed to automatically disable these, but it doesn't seem to do that all the time."
Het probleem was een Sims2pack bestand. Normaliter zou dat automatisch door de Custom Launcher disabled moeten worden. In dit geval was dat niet gebeurd. Ik kreeg van Granthes keurig de bestandsnaam op van het te verwijderen bestand. En daarmee was het probleem opgelost.
Mijn grote waardering dus voor Granthes!

Dan het probleem van de thumbnails die soms wel en soms niet getoond worden. Ook dit heb ik aan Grant voorgelegd.


Als je de screens aanklikt worden ze vergroot weergegeven.



Quote:
A custom content creator can include the thumbnail for their items in 2 different ways. The thumbnail can be installed in the .sims3pack file, or it can be in the .package file. Finally, of course, some creators don't include a thumbnail at all.
So...
  1. Custom Launcher will read the sims3pack and display a corresponding thumbnail if it exists for any sims3pack installed. Most of this type of file has a thumbnail so this generally works.
  2. Custom Launcher will read the .package file and display a corresponding thumbnail if it exists for any bare .package file installed. This is a generally 50/50 proposition since many creators don't include this type of thumbnail.
  3. If you have viewed the item in the game (catalog or clothing item) so that the game has created a thumbnail, it will be displayed for any bare .package file that doesn't have an included thumbnail.
So. If you have files that don't show thumbnails, a good option is to 
go into the game and 
find them in the catalog or in CAS and 
let the game generate the thumbnail there. The next time the Custom Launcher runs, it will read those thumbnails and display them.
Unfortunately that generated thumbnail process only works for bare .package files. Sims3packs without a thumbnail included will not be able to use a generated thumbnail.
This process will be streamlined in the upcoming major update to Custom Launcher V2.5 that I expect to release later this fall.
Hope this helps explain the situation.
Losweg vertaald: de Custom Launcher leest de Sims3Pack file en destilleert de thumbnail eruit en geeft deze weer. MITS natuurlijk er een thumb aanwezig is.
De Launcher doet hetzelfde voor een package file, maar ook hier moet er een thumb aanwezig zijn. Het schijnt dat er nogal wat makers zijn die geen thumb bijvoegen ...... (ik heb geen idee of dit zo is)
Gelukkig kun je in het geval een thumb niet getoond wordt, het spel starten, het bestand opzoeken in CAS of in de catalogus. In dat geval zal het spel zelf een thumb aanmaken en dat wordt weergegeven bij de volgende start van de Launcher. Dit werkt alleen voor package files en niet voor Sims3Packs.

Bij de update van Custom Launcher V2.5 hoopt Grant dat dit proces wat meer gestroomlijnd is. Verwachting update: later deze herfst.

Hiermee zijn jullie weer helemaal op de hoogte. Ik geef nogmaals de link voor het programma:
http://sims3.the-prof.net/forums/index.php/topic,1126.0.html Het bestand heet debug.zip

en het forum waar je eventueel je vragen kunt stellen. (wel even een account aanmaken óf de vraag via mij stellen)
http://sims3.the-prof.net/forums/index.php/board,9.0.html


Have fun!

maandag 5 september 2011

Verhaal gepubliceerd op mijn andere blog

Hi there,

Heb geloof ik de smaak te pakken. Vandaag heb ik de 1e twee hoofdstukken van mijn Sims verhaal gepubliceerd.

Hier is de link: http://simmieyastic.weebly.com/sim-storys.html

Check it out and have fun!